This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Yeats, William Butler, Hungarian bibliography

Image of Yeats, William Butler
Yeats, William Butler
(1865–1939)
1923
 

Bibliography

Osszián bolyongásai (1889)
Katalin grófnő (1892)
Kelta alkonyat (1893)
A szív óhajának földje (1894)
Költemények (1895)
Szél a nádasok között (1899)
Versek (1899)
A homokóra (1903)
A jó és a rossz eszméi (1903)
A húsleves (1904)
A király küszöbe (1904)
Összegyűjtött munkák versben és prózában (1908)
Felelősségek (1914)
A hold baráti csendjében (1918)
A fátyol reszketése (1922)
A macska és a hold (1924)
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap