Ez az oldal sütiket használ

A portál felületén sütiket (cookies) használ, vagyis a rendszer adatokat tárol az Ön böngészőjében. A sütik személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a sütik használatába.

Hírek

Tennyson, Alfred Lord oldala, Angol bibliográfia

Tennyson, Alfred Lord portréja
Tennyson, Alfred Lord
(1809–1892)
 

Bibliográfia

Selected Bibliography

In Memoriam (1850; published anonymously)
Poems (1842)
The Princess (1847)
An Ode on the Death of the Duke of Wellington (1852)
Maud (1855)
Idylls of the King (1859; first four of the twelve)
The Two Voices (1834)
Gyűjtemény ::
Irodalom ::
Fordítás ::

minimap